Szparagi z grilla
SKŁADNIKI :
*10 sztuk zielonych szparagów
*oliwa z oliwek
*1 ząbek czosnku
*sól morska i mielony pieprz
*łyżka stołowa sosu sojowego
Pomóż w rozwoju naszego portalu
Reklama
Adobe Stock
Proste i łatwe w przygotowaniu przekąski urozmaicą grillowe menu i będą doskonałym dodatkiem do mięsnych dań.
Bądź na bieżąco!
Szparagi z grilla
SKŁADNIKI :
*10 sztuk zielonych szparagów
*oliwa z oliwek
*1 ząbek czosnku
*sól morska i mielony pieprz
*łyżka stołowa sosu sojowego
Pomóż w rozwoju naszego portalu
Pełna treść tego i pozostałych artykułów z NIEDZIELI 17/2024 w wersji drukowanej tygodnika lub w e-wydaniu .
Niedziela Ogólnopolska 21/2016, str. 58
Graziako
Ciasto jest bardzo łatwe w przygotowaniu, zrobienie placków nie zajmuje zatem dużo czasu. Zsiadłe mleko nadaje im pulchność i dobry smak (mleko można też zastąpić kefirem). Placki proponujemy podawać z cukrem pudrem lub według upodobań – z dżemem, miodem czy ze świeżymi owocami.
Adobe Stock
Rozważania do Ewangelii J 15, 9-17.
Reklama
Wiara
Wiara
Wiara
Kościół
Kościół
Kościół
Wiara
Wiara